Školení pro zmrzlináře
I přestože provoz zmrzlinového stroje není složitá záležitost, může s sebou přinést nové nečekané výzvy ohledně samotného točení zmrzliny, celkové údržby, vedení interní evidence, správného výběru směsí, příprava směsi apod. Kromě toho se s vámi podělíme o častých chybách, kterých se zmrzlináři dopouští, i dalších zkušeností a vychytávek.
Chcete-li mít jistotu, že vy anebo váš personál budete připraveni do ostrého provozu, poptejte u nás školení pro jednu či více osob skrze poptákový formulář nebo nás přímo kontaktuje pro bližší informace. Tímto kvalitním školením ušetříte čas opětovným vysvětlováním obsluhy stroje dalšímu personálu a eliminujete riziko např. zamrznutí stroje, které může vést až k nenávratnému poškození převodovky a míchacích metel.
Školení probíhá buď u nás nebo u vás na provozovně.
Druhým typem školení je seznámení zmrzlináře se základními informacemi týkající se provozu stroje. Takové školení je zdarma a dochází k němu u předání pronajatého či koupeného stroje.
Co všechno můžete naučit a dozvědět na objednaném školení?
-
Praktická zkouška točení zrmzliny, každý účastník takového školení se naučí správně zmrzlinu natočit,
a to
jak z pohledu konzistence, tak i množství na jednu porci a způsob výběru
vhodných zmrzlinových kornoutků, misek, či termoboxů. - Příprava zmrzlinové směsi, uchování a pasterizace
- Vedení interní evidence (tržeb, sanitačního řádu apod.)
- Vychytávky, které usnadňují provoz či zlepšují prodeje
- Základní chybová hlášení
-
Způsob umístění stroje v prodejním prostředí s ohledem na tepelný výkon
zmrzlinového stroje při jeho provozu -
Seznámení se s různými
druhy dezinfekcí a jejich vhodného použití
Co vám naše školení přinese v konečném důsledku?
- Úsměv spokojeného, vracejícího se zákazníka
- Bezproblémový provoz během sezóny
- Spokojené orgány kontroly (česká obchodní inspekce, krajská hygienická stanice, živnostenský úřad)
- Váš klid na duši
Vyzkoušíte naše školení?
Potřebujete poradit?
Volejte +420 777 217 068